Навчальний рік 23-24. Стало відомо, коли почнуться канікули в школах

У мерії Дніпра розповіли про закінчення навчального року у закладах загальної середньої освіти та мистецьких школах. Навчальні заняття у закладах загальної середньої освіти Дніпра закінчаться 30 травня. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на міську раду.

«Це був перший навчальний рік з моменту повномасштабного вторгнення, коли вийшли на змішану форму навчання. Тобто повернули дітей до закладів, розуміючи важливість комунікації, спілкування. 30 травня закінчаться навчальні заняття. Формат проведення урочистостей з цього приводу, так званого свята останнього дзвоника, заклад освіти обирає самостійно, враховуючи безпекову ситуацію.

Випускники складатимуть НМТ в укриттях на базі пунктів тестування, організованих у 10 закладах освіти», — розповіла заступниця начальника відділу освітньої діяльності управління освіти департаменту гуманітарної політики ДМР Олена Сокур.

Цього навчального року у Дніпрі випускників 9-х класів — 9 821, 11-х — 5 182, з них 325 претендентів на золоту медаль та 105 — на срібну.

Навчальний рік у мистецьких школах Дніпра закінчиться 31 травня. А 1 червня проходитиме день відкритих дверей. У місті працюють 22 мистецькі школи 

У день відкритих дверей діти з батьками можуть прийти до мистецької школи, побачити, як вона працює чи спробувати, наприклад, пограти на інструментах, помалювати тощо. І одразу записатися на майбутнє навчання.

Нагадаємо, раніше ми писали

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката