Названі знаки Зодіаку, які хворіють частіше за інших

Мало хто міг би подумати, проте навіть на наш фізичний стан можуть вплинути зірки. Астрологи вважають, що залежно від того, під яким сузір'ям була народжена людина, можна дізнатися про її схильності, у тому числі до хвороб. Про це розповість Дніпровська панорама.

Овен

овен

На думку астрологів, цей знак зодіаку слід ретельно стежити за станом свого здоров'я і не нехтувати навіть незначними симптомами. Найчастіше у Овнів страждає голова, і хвороби пов'язані саме з цією частиною тіла. Тому астрологи радять берегти голову від травм, інакше не оберетеся лиха.

Близнюки

близнецы

Двоїстість цього знака зодіаку, його вміння швидко перемикатися відразу між кількома образами та особистостями часто призводить до психозу та перевтоми. Постійна гонитва за розвагами та веселощами в результаті переростає в нудьгу та самотність, що також призводить до нервових розладів.

Скорпіон

AnyConv.com__скорпион (1)

Емоційні, пристрасні та енергійні представники цього знаку зодіаку часто стають жертвами своєї власної розбещеності та непомірного способу життя. Вони часто стикаються з безсонням, яке проявляється в результаті їх нескінченного самокопання. Пильна увага до своїх відчуттів іноді формує у них неправильну картину світу

Читайте також: Названі знаки Зодіаку, які відштовхують гроші