Небесне військо поповнив металург Михайло Дурандін з Дніпропетровщини

Криворіжець Михайло Дурандін захищав Україну від ворога з літа, воював у десантно-штурмовій бригаді. Наприкінці жовтня до Кривого Рогу надійшла страшна звістка про його загибель на Запорізькому напрямку, повідомляє Дніпровська панорама.

З 2006 року Михайло працював на «АрселорМіттал Кривий Ріг», був майстром дільниці дробильно-сортувальної фабрики шахтоуправління з підземного видобутку руди гірничого департаменту.

загинув дурандін

Ця звістка стала справжнім шоком для нашого колективу, - розповідає в.о. начальника дільниці Юрій Веремєєв, який був керівником Михайла. – Ми знали його як дуже позитивну, життєрадісну й активну людину, що має дар заряджати своїм позитивом інших, легко викликати до себе прихильність і довіру навіть після недовгого спілкування.

Колеги кажуть - Михайло ніколи не був байдужим до чужих проблем, цікавився життям своїх підлеглих, їхніми турботами. І люди до нього тягнулися, зверталися з будь-якими проблемами, знаючи, що він здатний не тільки підтримати добрими словами, а й допомогти корисною порадою навіть у сімейних справах. До роботи завжди ставився дуже відповідально, щиро переймався тим, як ідуть справи в бригаді. Вмів він підбадьорити власним прикладом, «заразити» колег своєю активністю.

У нашому колективі він зустрів свою майбутню дружину Оксану, у подружжя народився син. У листопаді цього року хлопчику виповниться шість років. Пам'ять про Михайла назавжди збережеться в наших серцях! - поділилися у первинній організації ПМГУ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Нагадаємо, раніше ми писали: Танковий обстріл забрав його життя. Поблизу Вербового загинув командир відділення батальйону оперативного призначення з Дніпропетровщини