Неймовірні екскурсії містом та сімейний вікенд: Музей історії Дніпра запустив новий проєкт

Музей історії Дніпра запустив новий проєкт "Мандруй Дніпром. Офіційні міські туристичні маршрути". Він пропонує неймовірні, яскраві та насичені екскурсії Дніпром. Наразі проєкт включає 6 різних маршрутів. Також Музей історії Дніпра пропонує містянам Сімейний вікенд - комплекс музейних заходів, розрахований на відвідування музею всією родиною, компанією друзів, рідних у вихідні дні. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на "Наше місто".

Мандруй Дніпром: офіційні міські туристичні маршрути

Проєкт "Мандруй Дніпром. Офіційні міські туристичні маршрути" включає 6 різних маршрутів, які з різних ракурсів презентують історію нашого міста:

  • "Шляхами дніпровських лоцманів",
  • "Серце Дніпра",
  • "Дніпро запрошує",
  • "Перлина Дніпра",
  • "Міський меридіан",
  • гранд-екскурсія "Обличчя старого міста".

Всі туристичні маршрути розроблені музейними науковими співробітниками з урахуванням попиту різної аудиторії: від туристів, які бажають познайомитися і відчути місто, до містян, які хочуть дізнатися більше з історії свого рідного міста та його сучаснісності.

Всі маршрути розміщені на сайті Музею історії Дніпра за посиланням - https://midnipro.museum/mandruj-dniprom/

Сімейний Weekend з Музеєм історії Дніпра

Кожну суботу та неділю Музей історії Дніпра пропонує унікальну програму для різної вікової категорії: квест-екскурсії, майстер-класи, воркшопи, інтерактивні лекції тощо. Саме у Музеї історії Дніпра кожен бажаючий, незалежно від віку та статті, може провести свій вікенд цікаво та пізнавально.

Літо з музеєм

За анонсами кожного сімейного вікенду у Музеї історії Дніпра можна слідкувати у соціальних мережах музею:

Деталі за номером телефону: 095-3940009.