Несподівано смачно. Рецепт салату з баклажанами
У вересні вже наїлись синіх у різних видах - смажені, на грилі, печені, тощо. Як урізномаїтнити форми подачі цього овоча та додати йому смаків Грузії розповідає Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
Баклажани 2 шт.
Помідори 2-3 шт.
Волоський горіх.
Часник 1 зубчик.
Майонез 3 ст. л.
Петрушка, базилік.
Сіль, хмелі-сунелі.
Приготування:
Обсмажуємо баклажани, помідори нарізаємо на часточки, горіх рубаємо дрібно, всі інгредієнти з'єднуємо, заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо.
Також раніше ми писали Смажу рибу тільки на воді, без бризків та горілої олії