Ніжний кабачковий рулет: готуємо літню закуску за лічені хвилини

Літо в розпалі, а це означає, що сезон кабачків у самому розквіті. Якщо ви шукаєте легку, смачну та оригінальну страву, яка ідеально підійде для сімейної вечері чи святкового столу, то цей рецепт саме для вас. Забудьте про звичні оладки чи рагу – сьогодні ми приготуємо апетитний кабачковий рулет з ніжною сирною начинкою, що просто тане в роті, повідомляє Дніпровська порадниця. 

Інгредієнти

кабачки — 4–5 шт.
сіль і перець — за смаком.
яйця — 2 шт.
сметана — 2 ст. л.
борошно — 6 ст. л.
вершковий (творожний) сир — 200 г.
майонез — 2 ст. л.
твердий сир — 100 г.
часник — за смаком.
кріп — 1 пучок.
помідор — 1 шт.

Приготування

  1. Натріть кабачки, злегка підсоліть, дайте постояти, потім відтисніть сік. Додайте яйця, сметану, борошно, перець — перемішайте до тіста. Вилийте масу на деко з пергаментом і випікайте 20–25 хв при 180°C.
  2. Охолодіть корж, змастіть начинкою з вершкового сиру, майонезу, тертого сиру, часнику, кропу і нарізаного помідора. Акуратно загорніть у рулет, охолодіть у холодильнику — і нарізайте!

Також раніше ми писали Теплий салат з м'ясом і баклажанами: страва, що підкорить шлунок