Новий хіт на повсякденному столі: рулетики з куркою та морквою по-корейськи

Швидко, просто і неймовірно смачно. Всього кілька інгредієнтів, і на вашому столі з’явиться яскрава та апетитна закуска, яка ідеально підійде як для святкового столу, так і для повсякденного перекусу, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Куряче філе - 400 г.
Морква по-корейськи - 200 г.
Сир - 100 г.
Петрушка, кріп.
Часник - 2 зубчики.
Червоний болгарський перець - 1 маленький.
Сметана - 400 г.

Приготування

  1. Відварити філе, подрібнити всі інгредієнти та змішати, як на відео.
  2. Загорнути в лаваш, потім у харчову плівку, залишити на кілька годин у холодильнику для просочення.

Також раніше ми писали Листковий пиріг з картоплею та куркою: простий рецепт для смачної вечері