Обожнює вся сім'я: рецепт млинців з грибами, куркою та сиром
Важко увити собі, що є в світі люди, яким не подобаються млинці. А особливо млинці з начинкою. Напрклад, смачні млинці з грибами, куркою та сиром подобаються і дорослим, і дітям. Рецептом такої страви ділиться "Дніпровська панорама".
Інгредієнти для млинців з грибами, куркою та сиром
Для млинців:
- Борошно - 200 г
- Молоко - 250 мл
- Вода - 250-300 мл
- Яйця - 2 шт.
- Вершкове масло - 1 ст. л.
- Соняшникова олія - 1 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Сіль - 1/2 ч. л.
Для начинки:
- Печериці - 300 г
- Куряче м’ясо (філе) - 250 г
- Курячий бульйон - приблизно 100 мл
- Твердий, напівтвердий сир (у мене Пармезан) - 90 г
- Цибуля - 200 г
- Морква - 150 г
- Сіль, чорний мелений перець - за смаком
- Соняшникова олія - для смаження
Приготування млинців з грибами, куркою та сиром
- Спочатку готуємо млинці.
- Готуємо начинку. Цибулю порізати дрібними кубиками, а моркву натерти на терці з малими отворами без зубчиків.
- Куряче м’ясо відварити у підсоленій воді і пропустити через м’ясорубку або дрібно порізати ножем.
- Гриби помити і порізати тоненькими плястерками.
- Сир натерти на терці.
- На великій сковорідці розігріти соняшникову олію, викласти туди цибулю і, помішуючи, смажити її до прозорого стану.
- Додати моркву і на невеликому вогні смажити її разом з цибулею 8-10 хв.
- Слідом додати подрібнене куряче м’ясо і, щоб начинка не була суха, влити приблизно 100 мл бульйону, де варилася курка. Овочі з куркою тушкувати 5 хв.
- Потім додати печериці, посолити, поперчити і, помішуючи, тушкувати на середньому вогні 10-15 хв.
- Сковорідку відставити з вогню і одразу після цього додати сир. Все ретельно перемішати.
- На кожен млинець викласти столову ложку (з невеликою гіркою) начинки і загорнути довільним способом. Перед подачею млинці можна обсмажити з обох боків на невеликій кількості вершкового масла. Млинці з грибами, куркою та сиром подавати теплими зі сметаною.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати вдома краківський сирник.