Огірки за ціною курки. У Дніпрі за кіло “Роднічка” просять 130 грн

Саме таку ціну озвучили кореспондентові "Дніпровської панорами" на Озерці. Середня ж вартість огірків у Дніпрі сьогодні становить 30-40 грн.

Незважаючи на розпал сезону, огірки не поспішають падати в ціні

Найдешевші ми знайшли на Центральному ринку "Озерка" по 15 грн за кг, але виглядали вони дуже непривабливо, хоча на консервацію економній господині цілком згодяться. Ну, а якщо не хочеться довго блукати Озеркою, вишукуючи де дешевше, то на торгових рядах достатньо огірків і по 20-30 грн за кг. Однак, трапляються й “елітні”, на одній із точок за “Роднічок” хочуть від 90 до 130 грн. Так, саме такі ціни почув наш кореспондент і був, м'яко кажучі, в шоці.

ЦІни на огірки в Дніпрі

Приємно здивували помідори

Якщо в супермаркеті імпортні томати не надто дешевшають, то на ринку наші ароматні помідорчики з поля чи городу вже можна знайти і по 35 грн за кг. Звичайно, м'ясисті рожеві та жовті помідори завжди дорожчі. Їх можна придбати від 50 грн. за кг.

ціни на овочі в Дніпрі

Болгарський перець теж скоро можна буде вважати делікатесом

Коштує він від 50 до 100 грн, тому якщо ви хочете заморозити перець на зиму - доведеться ще почекати. Він вже починає масово дозрівати, тож варто очікувати падіння цін.

ціни на овочи

Поспішайте готувати кабачкову ікру

Вже сміливо можна переходити на кабачкову дієту. Сьогодні цей овоч найдешевший. Середня ціна на нього – 12-15 грн, а криві чи завеликі кабачата – так і зовсім 8 грн кг. Якраз і страви з монопродукту зараз у тренді, тож знайти різноманітні рецепти з кабачка не складе проблем.

Нагадаємо, раніше ми писали Це не сон. У Дніпрі на Озерці впали ціни на сало (фото)