Окупанти навмисно вбили 71-річного цивільного рибалку у Нікопольському районі на Дніпропетровщині

У Нікопольському районі Дніпропетрівщини рятувальники знайшли на березі річки вбитого 21 жовтня 71-річного цивільного чоловіка, який рибалив на протилежному від окупантів березі колишнього водосховища. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на голову Нікопольської РВА Євгена Євтушенка.

Вчора росіяни знову вбили цивільного мешканця Нікопольського району. Чоловіку був сімдесят один рік, він не військовий та жодним чином не погрожував окупантам на протилежному березі колишнього водосховища, - написав Євтушенко.

За його словами, декілька снарядів влучили поруч з рибалкою, ще декілька вдарили по старій частині міста. Рятувальники знайшли чоловіка з вудкою в руці, а поруч стояв велосипед та лежала упіймана риба. Чоловіку був сімдесят один рік, він не військовий та жодним чином не погрожував окупантам на протилежному березі колишнього водосховища. 

Євтушенко зазначає, що окупанти побачили рибалку на березі й навмисно розпочали артилерійський обстріл. Чоловік, на ім'я Микола Олександрович, помер миттєво від осколка російського боєприпасу.

Нагадаємо, Протягом суботи, 21 жовтня, агресор атакував область, під удар потрапили Марганецька громада та Нікополь. Війска рф скидали боєприпаси з БпЛА та поцілили дроном-камікадзе. Через ворожий обстріл загинув 71-річний чоловік. 

Раніше ми писали: Масштабне відключення світла у Дніпрі 23-27 жовтня: кому слід підготуватись (адреси)