Окупована Федотова коса в Кирилівці на Азовському морі готується до "курортного сезону" (відео)

Окупанти намагаються рекламувати курортне селище Кирилівка, посилаючи туди мерів, які постійно змінюються. Однак не можна зробити живим те місце, яке вкрали, про це повідомляє Дніпровська Панорама з посиланням на РІА Мелітополь.

Кирилівка вже другий рік не зустрічає відпочивальників на своїх пляжах. Російські війська постійно віджимають у місцевого населення бази відпочинку та заселяють туди своїх військових, вивозять все, що є у селищі до "великой россии".

Кирилівку не впізнати - пусті вулиці, пляжі, базарі. А рашисти називають її "курортом" та рекламують серед жителів інших окупованих територій. 
Цілком ймовірно, що в росії демонструють Кирилівку довоєнного періоду, що, порівнянно з реальністю, не має нічого спільного. 

Зазвичай Федотова коса - це місце, де не можливо пройти. Влітку тут завжди дуже багато відпочивальників, які снують невеликими вуличками туди-сюди. На базарах свіжі фрукти, риба, кукуруза, одяг, сувеніри. А зараз - це спустіле місце, де немає нікого, окрім чайок, пролітаючих повз.

Азовське море - єдине що залишилось незмінним. Таке далеке, але таке близьке до нашої душі. На пляжі розсипані цілі мушлі, бо тут рідко ступає людська нога...

Нагадуємо, раніше ми писали, що попри заборону купатися зони відпочинку Дніпра готують до сезону