Операція, що триває понад півроку: у Дніпрі поскаржилися на відому ветеринарну лікарню

Собаку невеликої породи привезли на стерилізацію до однієї з ветеринарних лікарень Дніпра. Після операції у тварини розпочався запальний процес, з яким не могли розібратися більше, ніж півроку. Про це у соціальних мережах повідомила власниця собаки, передає Дніпровська Панорама

Інцидент трапився у клініці "Айболіт" (нині вона розташовується на вул. Чернишевського, 20). Стерилізацію песика проводили 14 січня 2022 року, за справу взялася дружина директора ветклініки. Як розповідає власниця собаки, після операції вона одразу помітила дивний набряк у місці розрізу. 

А на третій день після операції ми потрапили до ветеринарної лікарні з больовим шоком! Собака помирала від болю, тож звернулися до клініки, що була найближчою до нашого будинку. Тоді нам сказали, що наша справа погана і потрібно знімати шви, чистити загоєну ділянку та з'ясовувати, від чого таке сталося. Також повністю змінили курс лікування, – розповідає власниця собаки. 

Наступного дня песик почував себе краще, але господарі вирішили повернутися до першої клініки – там їм запропонували переробити операцію. 

Знову був наркоз та повноцінна операція. Але покращень не було. Собака продовжував гнити. Все це тривало півроку з регулярним зверненням до "Айболіту" для зачистки цього всього під місцевою анестезією, а іноді і без неї, залежно від розміру загноєння, – обурюється господарка. 

Насамкінець все ж звернулись до іншої клініки – там собаці знову зробили операцію. Всередині загоєння під час неї знайшли великий шмат ниток. 

Саме це відкидав організм. А в "Айболиті" мені півроку розповідали, що мій собака не одужує через "особливості організму". Це дослівно. Більше їм сказати не було чого, оскільки персоналу "Айболита" не вистачає, мабуть, для цього знань, освіти та досвіду. Інакше це пояснити не можу. Коли після операції я звернулася до "Айболіту" і показала їм фотографії того, що було виявлено всередині мого собаки, вони сказали що «ЦЕ ФЕЙК»! Що нитку мені підсунули в тій ветклініці спеціально, щоб зробити операцію і здерти з мене гроші, – обурюється господарка собаки. 

Наразі песик одужує. Ми ж спробували зв'язатися з клінікою "Айболіт", аби з'ясувати їхню позицію з приводу цієї історії. Офіційної відповіді ще чекаємо. 

Читайте також: На грани жизни и смерти: в Днепре спасают сотни животных-переселенцев (Видео)