Оперативна та якісна робота: мешканці будинку на Староказацькій у Дніпрі дякують мерії за ремонт даху (Фото)

Протікаючий дах, зламаний парапет та аварійний стан вентиляції - все це наприкінці весни цього року виявили у себе на даху мешканці будинку по вулиці Старокозацькій, 3 у Дніпрі. Саме з цими питаннямя містяни прийшли на прийом до міського голови Дніпра Бориса Філатова. Мер дав доручення обстежити дах та провести необхідні роботи. 24 липня в рамках чергування по місту директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай перевірив, як йдуть роботи на вищевказаному об'єкті. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

0x0 (4)

"Ми звернулися  до мера на початку літа, і він нам пообіцяв до кінця літа провести необхідні роботи. На сьогодні ми бачимо, що тут активно їх проводять. Вже зроблено 50% необхідних робіт. В цілому, ми маємо успішний досвід співпраці з мерією, та з нашим депутатом. До прикладу - кілька років тому тут взагалі не було дорожнього покриття, як бачите, його ще тоді замінили, і подібних робіт в нашому будинку провели чимало. Ми вдячні мерії за оперативну та якісну роботу", - каже мешканець буд. №3 по вул. Старокозацькій.

0x0

"Цей дах обстежили наші профільні служби, після чого було прийнято рішення повністю замінити покрівлю, а також відремонтувати парапети та вентиляцію. На сьогодні тут вже замінили покрівлю, улаштували примикання та ізолювали найбільш вразливі місця, що дозволить позбавитися від протікання.Також вже приступили до ремонту парапетів. Наступним кроком стане ремонт системи вентиляції. По закінченні всіх ремонтних робіт, мешканці верхніх поверхів та будинку в цілому можуть не перейматися через дощ та проживати у комфортних умовах", - розповів директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай.

0x0 (3)

З початку року на прийом до  Бориса Філатова звернулось 140 мешканців з різними проханнями щодо ремонтів. На сьогодні понад 50% робіт вже виконано.

0x0 (1)

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Борис Філатов пропонує нардепам і керівникам держвідомств наслідувати його приклад та відмовитися від зарплат на користь ЗСУ.