Осінній коридор затемнень 2024: на чому варто зосередитися

Коридором затемнень називають період між двома найближчими затемненнями. Цей час вважається доленосним, здатним принести зміни, випробування та перевірки. У 2024 році осінній коридор затемнень розпочнеться 18 вересня і завершиться 2 жовтня. Дніпровська порадниця розповідає, що не можна робити в цей період.

Місячне затемнення 18 вересня

Отже, 18 вересня відбудеться Місячне затемнення в знаку Риби. Цей період визначить, на чому потрібно зосередитися у найближчі 2-3 роки. Енергія Риб підвищить інтуїцію та сприятиме духовному розвитку. Після 18 вересня все, що було приховано, ставатиме явним. Треба бути готовим до розкриття таємниць.  

Сонячне затемнення 2 жовтня

2 жовтня відбудеться Сонячне затемнення у Терезах. Воно сприятиме до  переоцінки особистих, соціальних та суспільних взаємин. Хтось може змінити свій статус (одружитися, завагітніти, отримати підвищення), а хтось отримати нові можливості для розвитку бізнесу, творчості. Вдалий час для формулювання нових цілей та планів. Щоб нове могло увірватися у життя, багатьом доведеться відмовитися від старого. Звільнитись від перепон, які заважали руху вперед.


Загалом коридор затемнень вважається вдалим для творчості, духовного просвітлення, стосунків та саморозвитку.

Що не можна робити у коридор затемнень

У період між затемненнями підвищується ризик невдач, сварок, істерик і різних травм. Рекомендується дотримуватися обережності. Не порушуйте правила безпеки, не підіймайте важкі предмети, уникайте конфліктів. Не можна ухвалювати важливі рішення, особливо якщо ви в них не впевнені, здійснювати кардинальні зміни (переїзд, працевлаштування), оформлювати кредити, підписувати документи тощо.

Також раніше ми писали Чи загрожує Україні та Дніпру повінь, яка захопила Європу