Осінній шедевр на вашому столі: соковита запіканка з гарбузом та сиром

Поєднання ніжного гарбузового пюре та вершкового сиру створює неповторний смак. Ця яскрава та ароматна страва стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Гарбузове пюре - 300 г.
Кисломолочний сир - 250 г кисломолочного сиру.
Яйця - 3 шт.
Рисове борошно - 4 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль - 4 ст. л .
Розпушувач - 1 ч. л.
Ванільний цукор - 1 ч. л.
Сіль - дрібка.
Цедра апельсина.

Приготування

  1. У готовий гарбуз (не гарячий) додати одне яйце, 2 столові ложки крохмалю і стільки ж борошна (борошно можна брати звичайне), пів чайної ложки розпушувача, пробити все блендером до однорідності, додати трішки цедри апельсина, перемішати
  2. У другій ємності обʼєднати кисломолочний сир, два яйця, сіль, ванільний цукор, пів чайної ложки розпушувача, 2 столові ложки борошна і 2 столові ложки крохмалю, перебити блендером до однорідної маси
  3. У форму для запікання викласти по черзі обидві маси, паличкою намалювати візерунок. Випікати 40-45хв при 180*. Якщо полюбляєте щоб було солодко, можна добавити трішки цукру.

Також раніше ми писали Соковиті відбивні з грибами та сиром: як приготувати ідеальні відбивні