Відтепер можна перевірити товар на участь у програмі «Нацкешбек»: як працює нова функція "Дії"

У "Дії" з’явилася функція перевірки товару на участь у програмі "Національний кешбек" за допомогою сканування штрихкодів. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Сканер штрихкодів у Дії - додали новий інструмент до сервісу Нацкешбек. Тепер з Дією можете наперед дізнатися, чи нараховується кешбек за товар. Не потрібно уточнювати у касирів супермаркету чи шукати позначку на упаковці, - написав він у Telegram.

Для перевірки необхідно відкрити додаток "Дія", навести сканер на штрихкод – таким чином можна дізнатися, чи підпадає товар під програму. Федоров зазначив, що бета-тестування "Нацкешбеку" триває вже понад місяць.

Протягом цього часу ми не лише збираємо фідбек і дивимося, як працює сервіс, а й додаємо новий функціонал. Щоб вам було ще зручніше користуватися сервісом і підтримувати українських продавців та виробників", - додав міністр.

Національний кешбек – останні новини

2 вересня в державному застосунку "Дія" розпочався бета-тест програми національного кешбеку, за яким при купівлі товарів вітчизняного виробника українці зможуть отримати 10% компенсації. Кешбек можна буде витратити на медичні послуги, спорт, кіно, заклади харчування, комуналку, транспорт, мобільний зв’язок, донати на Сили оборони України, військові облігації та благодійність тощо.

Перші виплати українцям за програмою "Національний кешбек" розпочнуться з 20 жовтня за покупки у вересні. Станом на 16 вересня до програми долучилися 1,2 мільйона українців, 963 виробники та понад 171 тисяча товарів.

Також раніше ми писали Що робити батькам, якщо дитина обманює. Важливі поради