Озолотяться у травні. Знаки зодіаку, на яких гроші посипляться з небес

Закінчується квітень, попереду останній весняний місяць, котрий для трьох знаків зодіаку несе багато щастя та достатку, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Уніан.

Лев

Лева попереду чекає не лише гарна грошова премія, а й підвищена зарплатня. Зірки просять не зупинятися на досягнутому. Можете сміливо йти до поставленої мети і втілювати свої мрії в реальність. Наприкінці травня за це отримаєте шикарний подарунок. Цілком можливо, що це буде машина. Загалом місяць буде дуже вдалим для вас.

Козеріг

Козероги наступного місяця можуть розпочати якийсь проект, який принесе їм чудовий прибуток. Вам варто знайти однодумців, з якими вам легше створювати щось нове. Так, у травні вам буде багато роботи, доведеться докласти максимум зусиль, але у вас все вийде. Не здавайтесь! Також подумайте, де знайти нове джерело доходу.

Близнюки

Близнюкам випав щасливий шанс "озолотитися". Ви можете виграти в лотерею або отримати спадщину. Дивіться під ноги, тому що є шанс знайти велику суму грошей. Загалом вам нічого робити не доведеться, гроші сипатимуться з неба.

Нагадаємо, раніше ми писали

Три знаки Зодіаку, які занадто вірять в прикмети й бояться накликати біду