Парк «Новокодацький» кличе на свято

Цікаву афішу святкування Дня Незалежності пропонує Молодіжний парк «Новокодацький»

У суботу 24 серпня парк працює у звичному режиму. У доступі усі майданчики та атракціони, а от вечорі починається святкова програма. Вже з 17.00 паркову зону  буде розділено на різні івент-локації.

красивая аллея

На центральній аллеї очикується справжня битва! Битва кольоровими  фарбами ( холлі-фест). Це коли усі у фарбі з голови до ніг і щастя від цього стану немає меж, як і наслідків – одяг відпирається, з тіла змивається.

фото дети парк

Якщо танцюєте – приходьте на Танцювальний марафон для дорослих і дітей. Якщо не танцюєте – все одно приходьте! А бо навчитеся, або від споглядання підзарядитися позитивними емоціями.

Майстрині художниці у цей день ділитимуться досвідом та вмінням малювати. Наша рідна Петриківка дає Майстер клас з Петриківського розпису. Хто знає можливо ці навички ви забажаєте розвивати й далі і після святкового майстер-класу шукатимете студію, де б малювати, або використовуватиме Петриківку у якості арт-терапії?

петриковка

А ще, кожен гість парку у цей день зможе стати учасником Флешмобу «Прапор України з повітряних кульок». Історія така – будуть кульки, з яких потрібно буде викласти державний прапор.

Про музику, солодощі на кожному кроці й улюблені атракціони й говорити годі – це все у повному обсязі і форматі. Тож у День народження країни всією родиною  – у парк « Новокодацький». Класний настрій гарантовано!