Печінка по-берлінськи: швидкий та смачний обід для всієї родини
Відчуйте атмосферу Берліна, не виходячи з дому! Цей класичний рецепт печінки по-берлінськи перенесе вас у серце німецької кухні, де простота та смак гармонійно поєднуються. Ніжна куряча печінка з соковитими яблуками та солодкою цибулею створює неповторний смаковий баланс, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
500 г курячої печінки.
2-3 яблука.
2-3 цибулини.
3 ст. л. борошна.
Олія для смаження.
Сіль та перець за смаком.
Приготування
- Нарізати яблука на кільця, видалити серединки.
- Обсмажити яблука на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти їх в тарілку.
- На тій же сковорідці, на тій же олії, обсмажити на помірному вогні цибулини кільцями.
- Додати на малому вогні печінку, яку попередньо очищено від плівок та жиру, і панірувати в борошні.
- Викладати обсмажену печінку та цибулю на тарілку з обсмаженими яблуками. Посолити, поперчити, та додати інші спеції за смаком.
- Прогріти все разом на вогні протягом хвилини-двох, і все готово.
Також раніше ми писали М'ясні кульки з моцарелою: ніжність у кожному шматочку