Печінка по-берлінськи: швидкий та смачний обід для всієї родини

Відчуйте атмосферу Берліна, не виходячи з дому! Цей класичний рецепт печінки по-берлінськи перенесе вас у серце німецької кухні, де простота та смак гармонійно поєднуються. Ніжна куряча печінка з соковитими яблуками та солодкою цибулею створює неповторний смаковий баланс, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

500 г курячої печінки.

2-3 яблука.

2-3 цибулини.

3 ст. л. борошна.

Олія для смаження.

Сіль та перець за смаком.

Приготування

  1. Нарізати яблука на кільця, видалити серединки.
  2. Обсмажити яблука на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти їх в тарілку.
  3. На тій же сковорідці, на тій же олії, обсмажити на помірному вогні цибулини кільцями.
  4. Додати на малому вогні печінку, яку попередньо очищено від плівок та жиру, і панірувати в борошні.
  5. Викладати обсмажену печінку та цибулю на тарілку з обсмаженими яблуками. Посолити, поперчити, та додати інші спеції за смаком.
  6. Прогріти все разом на вогні протягом хвилини-двох, і все готово.

Також раніше ми писали М'ясні кульки з моцарелою: ніжність у кожному шматочку