М'ясні кульки з моцарелою: ніжність у кожному шматочку

Уявіть собі соковиті м'ясні кульки, всередині яких ховається ніжний сюрприз - розплавлена моцарела! Цей рецепт - справжня знахідка для гурманів, адже він поєднує простоту приготування та вишуканий смак, повідомляє Дніпровська порадниця. 

Інгредієнти

Куряче філе - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Моцарела - 16 шт.


Томатна паста - 50 гр.

Сіль.

Приготування

  1. Овочі та мʼясо подрібнити за допомогою мʼясорубки. Додаємо сіль, перець,спеції та ретельно перемішуємо. Залишаємо на 15 хв в холодильнику.
  2. Змішуємо томатну пасту з склянкою води.
  3. Візьміть невелику кількість мʼясної маси, сформуйте у руці коржик, покладіть зверху шматочок моцарели та сформуйте кульку.
  4. Обсмажте кожну кульку по 3 хв. з кожної сторони. Додайте томатну пасту та тушкуйте 10 хв. під закритою кришкою.

Також раніше ми писали Забудьте про булочки з магазину: готуємо макові шедеври вдома