М'ясні кульки з моцарелою: ніжність у кожному шматочку
Уявіть собі соковиті м'ясні кульки, всередині яких ховається ніжний сюрприз - розплавлена моцарела! Цей рецепт - справжня знахідка для гурманів, адже він поєднує простоту приготування та вишуканий смак, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Куряче філе - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Моцарела - 16 шт.
Томатна паста - 50 гр.
Сіль.
Приготування
- Овочі та мʼясо подрібнити за допомогою мʼясорубки. Додаємо сіль, перець,спеції та ретельно перемішуємо. Залишаємо на 15 хв в холодильнику.
- Змішуємо томатну пасту з склянкою води.
- Візьміть невелику кількість мʼясної маси, сформуйте у руці коржик, покладіть зверху шматочок моцарели та сформуйте кульку.
- Обсмажте кожну кульку по 3 хв. з кожної сторони. Додайте томатну пасту та тушкуйте 10 хв. під закритою кришкою.
Також раніше ми писали Забудьте про булочки з магазину: готуємо макові шедеври вдома