Печінкові рулетики з різною начинкою: смачна закуска для будь-якого випадку
Печінкові рулетики - це смачна і ситна закуска, яка підійде до будь-якого випадку. Вони можуть бути як повсякденним перекусом, так і святковим блюдом. У цьому рецепті Дніпровська панорама пропонує вам приготувати печінкові рулетики з двома різними начинками: з яйцями і сиром та з цибулею, морквою і сиром.
Інгредієнти
Печінка будь-яка - 600 г;
Яйця - 2 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Перець – за смаком.
Молоко – 300 мл.
Борошно - 100 г.
Рослинна олія - 3 ст. л.
1 начинка
Відварені яйця - 3 шт.
Сир плавлений - 2 шт.
Часник - 2 зубчики.
Кріп - на свій смак.
Майонез – 2-3 ст. л. (можна замінити на сметану).
2 начинка
Цибуля - 2 шт.
Морква – 2 шт.
Рослинна олія - для обсмажування.
Зубок часнику.
Сир - 1 ст. л.
Майонез – 1 ст. л. (неповна).
Приготування
- Пробиваємо печінку за допомогою блендера, додаємо яйця, молоко, сіль, перець, борошно, перемішуємо, тісто готове.
- Смажимо млинці на розігрітій рослинною олією сковорідці (виходить 15 шт).
- Для першої начинки натираємо на дрібній тертці яйця, сир, часник і кріп. Додаємо майонез за смаком.
- Для другої начинки нарізаємо цибулю і моркву дрібними кубиками. Обсмажуємо їх на рослинній олії до м'якості. Додаємо подрібнений часник і сир. Перемішуємо.
- На кожен млинець викладаємо начинку і загортаємо рулетик.
- Нарізаємо рулетики на порційні шматочки і подаємо до столу.
Також раніше ми писали Сирники більше не роблю, свекруха підказала новий рецепт. Простий та смачний сніданок за 15 хвилин