Печінкові рулетики з різною начинкою: смачна закуска для будь-якого випадку

Печінкові рулетики - це смачна і ситна закуска, яка підійде до будь-якого випадку. Вони можуть бути як повсякденним перекусом, так і святковим блюдом. У цьому рецепті Дніпровська панорама пропонує вам приготувати печінкові рулетики з двома різними начинками: з яйцями і сиром та з цибулею, морквою і сиром.

Інгредієнти

Печінка будь-яка - 600 г;
Яйця - 2 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Перець – за смаком.
Молоко – 300 мл.
Борошно - 100 г.
Рослинна олія - 3 ст. л.

1 начинка

рецепт печінкового рулету

Відварені яйця - 3 шт.
Сир плавлений - 2 шт.
Часник - 2 зубчики.
Кріп - на свій смак.
Майонез – 2-3 ст. л. (можна замінити на сметану).


2 начинка

Цибуля - 2 шт.
Морква – 2 шт.
Рослинна олія -  для обсмажування.
Зубок часнику.
Сир - 1 ст. л.
Майонез – 1 ст. л. (неповна).

Приготування

рецепт печінкового рулету

  1. Пробиваємо печінку за допомогою блендера, додаємо яйця, молоко, сіль, перець, борошно, перемішуємо, тісто готове.
  2. Смажимо млинці на розігрітій рослинною олією сковорідці (виходить 15 шт).
  3. Для першої начинки натираємо на дрібній тертці яйця, сир, часник і кріп. Додаємо майонез за смаком.
  4. Для другої начинки нарізаємо цибулю і моркву дрібними кубиками. Обсмажуємо їх на рослинній олії до м'якості. Додаємо подрібнений часник і сир. Перемішуємо.
  5. На кожен млинець викладаємо начинку і загортаємо рулетик.
  6. Нарізаємо рулетики на порційні шматочки і подаємо до столу.

Також раніше ми писали Сирники більше не роблю, свекруха підказала новий рецепт. Простий та смачний сніданок за 15 хвилин