Збирають окопні свічки. У Дніпрі до стовпів прив’язують пакети (фото)

У Дніпрі на лівому березі жителі вулиці Калинової започаткували незвичайну ініціативу. Вони повісили на стовпах пакети для збору жерстяних баночок. Ці бляшанки будуть використовуватися для виготовлення окопних свічок, які необхідні нашим захисникам на фронті. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Окопні свічки – це простий, але ефективний засіб освітлення, який також може бути використаний для сигналізації або для підігріву їжі. Вони виготовляються з жерстяних банок, які наповнюються паливом.

Мешканці Калинової просять всіх бажаючих приносити використані жерстяні банки до пакетів, які знаходяться за адресою вулиця Калинова, 83, корпус 2, під’їзд 2.

Ця ініціатива є чудовим прикладом того, як звичайні люди можуть зробити свій внесок у боротьбу за нашу країну.

Мешканці та активісти, які запустили ініціативу вважають, що це є дуже важливим. Вони показують, що українці об’єднані та готові підтримувати наших захисників усіма можливими способами.

Тому закликають всіх долучатися до таких зборів та допомагати нашим воїнам на передовій.

банка

Хто може залишити банки

Залишити свою баночку можуть всі бажаючі. Єдине обмеження – вона повинна бути чистою, без залишків їжі. Бажано, щоб банки були розміром з баночку горошку. Це важливо, оскільки такі банки зручніші для виготовлення окопних свічок.

Крім того, збір жерстяних банок є своєрідним видом утилізації. Тара, яка могла б гнити на смітнику, тепер може бути використана для виготовлення важливих речей для наших захисників.

Ось адреса, за якою можна залишити баночку: вулиця Калинова, 83, корпус 2, під’їзд 2.