Багатство прийде у ваш дім: де тримати грошове дерево та чим полити, щоб воно цвіло

Грошове дерево зручно тримати вдома, адже воно досить просте у догляді. Рослина адаптується до різних умов і не потребує щоденного поливу. Крім того, кажуть, що грошове дерево приносить достаток та успіх у дім, а також вважається символом процвітання. Хоча воно й невибагливе у догляді, для хорошого цвітіння важливо тримати рослину у правильному місці.

Сонячне світло

Грошове дерево варто розмістити біля сонячного вікна, яке виходить на схід, захід або південь. Адже воно любить яскраве непряме світло. Важливо стежити за тим, щоб сонячні промені не обпекли листя.

Вода

Поливати грошове дерево варто доти, доки вода не витече з горщика. Робити це потрібно приблизно раз у два тижні. Так ґрунт встигне висохнути. Для того, щоб дізнатися, чи потрібна рослині вода, ткніть пальцем у землю. Якщо вона волога, то полити дерево необхідно через декілька днів.

денежное дерево

Температура і вологість

Найкраще тримати грошове дерево там, де тепло. Також корисно поставити до нього у кімнату зволожувач повітря або інші кімнатні рослини.

Найкраще місце для грошового дерева

Для грошового дерева важливо обрати правильне місце, щоб залучити у дім багатство та позбутися фінансових проблем. Згідно з феншуєм, рослину варто розташувати у південно-східній стороні кімнати. Перед тим обов'язково заберіть звідти всі зайві предмети, адже вони блокують грошову енергію. Експерти радять поставити біля горщика декілька купюр та скарбничку. Так ви привабите гроші у сім'ю.

Існує версія, що з грошовим деревом необхідно говорити, щоб швидко та легко розв'язати всі проблеми з коштами. Не дозволяйте пилу збиратися на листках рослини, адже він забруднює енергетичні потоки.

денежное

Для пишного цвітіння дерево варто підживлювати аспірином 3 рази на місяць. Так воно насититься корисними речовинами та стане здоровішим. Далі читайте про те, яке місце вибрати для грошового дерева.

Нагадаємо, раніше ми писали: Панорамні вікна з видом на річку: де у Дніпрі планують побудувати новий житловий комплекс