Пекучий біль і гіркий смуток війни: загинув боєць з Дніпропетровщини Сергій Понікаревич

У війні з російськими окупантами загинув український захисник із Кривого Рогу Сергій Понікаревич. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на соціальні мережі Ганни Козеренко-Світанько.

Слава Герою! Сумна звістка з приводу загибелі захисника України, військового Понікаревича Сергія Степановича. Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашого краю, - написала Ганна. 

Вона підкреслила, що важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Ганна побажала, щоб добрий, світлий спомин про покійного захисника став сильнішим за смерть і назавжди залишився у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Раніше стало відомо, що загинув ще один захисник із Кривого Рогу. Обірвалося життя Володимира Покришка, який мужньо захищав нашу державу. Володимир трагічно загинув під час виконання бойового завдання. До війни з окупантами чоловік працював адвокатом, а з початку широкомасштабного наступу РФ він пішов воювати. 

Раніше ми повідомляли: Залишилися батьки та дружина: у боях з окупантами загинув захисник з Дніпропетровщини Руслан Рябоконь