Передоплата та подвійні тарифи: скількі коштує манікюр у Дніпрі перед новорічними святами

Новий рік стрімко наближається, а разом з цим жінки вже почали замислюватися про те, який манікюр зробити до свята бо - це час, веселощів і, звичайно ж, краси. Жодна жінка не хоче виглядати неохайно в цей особливий день, тому догляд за нігтями перед святами — обов'язкова процедура. У передноворічний період багато хто підвищує ціни або бере передоплату. Скільки коштуватиме манікюр у Дніпрі перед святами, розбиралися кореспонденти Дніпровської панорами

Чому майстри підіймають прайс або беруть передоплату: 

Нам вдалося поспілкуватися з трьома майстрами, які розповіли, чому вони підіймають ціни або просять передоплату перед новорічними святами. За словами Оксани існує кілька причин. По-перше, це підвищений попит. У цей період багато жінок хочуть зробити гарний манікюр до свята, тому майстри завантажені роботою і можуть підвищити ціни, щоб компенсувати додаткові витрати часу і матеріалів. По-друге, це інфляція. Ціни на всі послуги та товари в Україні поступово підвищуються, і манікюр — не виняток. По-третє, це сезонність. У передноворічний період підвищується попит на всі послуги, пов'язані з красою, тому майстри можуть підвищити ціни, щоб отримати додатковий прибуток.

Нейл-мастер Марина розповіла, що доволі часто просить передоплату у своїх клієнтів саме у грудні, а в інші місяці працює без неї. Це робиться з приводу відмови клієнтів.

У передноворічний період клієнти часто скасовують запис або просто не приходять, навіть не попереджуючи зазадалегіть. Коли це відбувається, я втрачаю не тільки час, але й грощі. Щоб компенсувати ці витрати, я прошу передоплату. Якщо клієнт не прийде, я не повертаю грощі. Це моя гарантія того, що клієнт не зірве запис, або я частково залишусь в "безпеці", - розповіла Марина. 

Скільки коштує манікюр у Дніпрі у грудні:

Середня цінова категорія у цьому році не сильно змінилася та залишається у межах 600 гривень. Нам також вдалося з'ясувати, що найдешевші послуги з цієї процедури ви можете отримати за ціною 450 гривень, навіть перед святами, проте це за умови, що вам вдасться знайти "вікошко" у записах майстрів. 

Чітку ж суму найвищого прайсу назвати важко, бо деякі майстри оцінюють свою роботу вже після завершення роботи. Тобто все залежить від того, що ви хочете бачити на своїх нігтях. 

Які дизайни манікюру популярні серед дніпрянок перед Новим роком:

За словами майстра Юлії, яка вже має досвід роботи у цій сфері понад 20 років, каже що перед новорічними святами завжди незмінним є одне: будуть популярні яскраві, святкові дизайни, які підкреслять атмосферу Нового року. Проте Юлія каже, що деякі жінки та навіть чоловіки "не зраджують своїм традиціям" та роблять нюдовий манікюр як і у звичайні дні. Тут все залежить від бажань клієнта, проте майстер підкреслила, що завжди пропонує експериментувати перед Новим Роком. Наприклад: 

Яскраві кольори

Яскраві кольори, такі як червоний, зелений, синій, золотий і срібний, завжди актуальні в передноворічний період. Вони створюють святковий настрій і привертають увагу. Можна зробити однотонний манікюр в одному яскравому кольорі або комбінувати кілька кольорів. Наприклад, можна зробити по одному пальцю кожного кольору або покрити всі нігті різними кольорами.

Геометричні малюнки

Геометричні малюнки - це ще один популярний тренд у манікюрі. Вони виглядають стильно і сучасно. Можна використовувати простий геометричний принт, наприклад, смуги або квадрати, або більш складний, наприклад, ромби або зірки.

Новорічні мотиви

Новорічні мотиви, такі як сніжинки, ялинки та Санта також будуть популярними в цьому році. Можна зробити простий малюнок, наприклад, сніжинку на одному пальці, або більш складний, наприклад, цілу картину на всіх нігтях.

Манікюр з блискітками

Блиск — це ще один святковий елемент, який можна використовувати в манікюрі. Блиск можна нанести на всі нігті або тільки на кілька. Також можна використовувати блискітки різних кольорів.

Читайте також: Манікюр зима 2024: прогнози дизайнів (фото)