Перекриття руху транспорту в Дніпрі (схеми об'їзду)

У Дніпрі перекрили вул. Котляревського. До 30 вересня буде тимчасово припинено руху транспорту по вулиці Котляревського, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради.

Крім того, вносяться тимчасові зміни у схему об’їзду перехрестя вул. Львівської та просп. Сергія Нігояна, де зараз триває ремонт трамвайного переїзду.

27-30 вересня 2023 року буде перекрито правий поворот з просп. Лесі Українки на вул. 128-ї Бригади Тероборони для автомобільного транспорту. Автобусні маршрути №№ 34, 73 та 106 в обох напрямках рухатимуться через Січовий провулок.

1-4 жовтня 2023 року буде перекрито правий поворот з вул. 128-ї Бригади Тероборони на просп. Сергія Нігояна. Автобусні маршрути №№ 75-К, 86, 90, 141, 146-А та 157-А об’їжджатимуть повз автовокзал через вул. Щепкіна в обох напрямках.

У інші дні на період ремонту трамвайного переїзду діятиме схема:

схема 

До 9 жовтня 2023 року у зв'язку з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті вул. Львівської та просп. Сергія Нігояна внесено зміни у рух громадського транспорту:

  • Трамвайні маршрути №11 та №15 будуть обʼєднані та спрямовані за схемою: Дніпровський машинобудівний завод - вулиця Робоча - вулиця Володимира Антоновича - проспект Івана Мазепи - вулиця Криворізька - проспект Івана Мазепи - вулиця Володимира Антоновича - вулиця Робоча - Дніпровський машинобудівний завод;
  • Трамвайний маршрут №14 тимчасово припиняє рух;
  • Тролейбусний маршрут №4 тимчасово припиняє рух.

Також змінять схему руху деякі автобусні маршрути:

  •  у напрямку від залізничного вокзала автобусні маршрути №№ 34, 44, 73 та 106 рухатимуться через Січовий провулок;
  •  у напрямку до залізничного вокзала автобусні маршрути №№ 75К, 86, 90, 141, 146А та 157А з проспекту Нігояна через вулицю Щепкіна, вздовж парку Пам'яті та Примирення до вулиці Курчатова і далі за маршрутом.

Нагадаємо, раніше ми писали: Місто зовсім не впізнати. Як змінився Бердянськ на Азовському морі (відео)