Піцца-пиріг. Як приготувати смачний перекус для всієї родини
Схожий на піццу м'ясний пиріг, але з листкового тіста може стати швидким перекусом для всієї родини. Дніпровська панорама пропонує рецепт легкого приготування цієї страви.
Інгредієнти
- Тісто листкове бездрожжеве 500 г
- Фарш асорті 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Сир 200 г
- Оцет 9% 100 мл
- Вода 100 мл
- Сіль та спеції за смаком
- Кетчуп
Приготування
- Фарш асорті обсмажити до готовності та випаровування рідини, помішуючи.
- Цибулю нарізати півкільцями, залити 9% оцтом та водою.
- Додати суміш перців і базилік, за бажанням - нарізаний стручок гострого перцю або соус чилі.
- Цибулю віджати від рідини.
- Духовку розігріти до 180 градусів.
- 2 пласти листкового бездрожжевого тіста розкотити,
- Один укласти на вистелений пергаментом лист, змастити кетчупом. Викласти фарш, цибулю. Зверху засипати сиром. Краї ретельно заліпити, підвернути. Наколоти пиріг вилкою.
- Відправити у духовку на 20 хв.
Нагадаємо, раніше ми писали як приготувати домашній ягідний зефір. Простіше не буває.