Піцца-пиріг. Як приготувати смачний перекус для всієї родини

Схожий на піццу м'ясний пиріг, але з листкового тіста може стати швидким перекусом для всієї родини. Дніпровська панорама пропонує рецепт легкого приготування цієї страви.  

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездрожжеве 500 г
  • Фарш асорті 500 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир 200 г
  • Оцет 9% 100 мл
  • Вода 100 мл
  • Сіль та спеції за смаком
  • Кетчуп 

Приготування

  • Фарш асорті обсмажити до готовності та випаровування рідини, помішуючи.
  • Цибулю нарізати півкільцями, залити 9% оцтом та водою.
  • Додати суміш перців і базилік, за бажанням - нарізаний стручок гострого перцю або соус чилі.
  • Цибулю віджати від рідини.
  • Духовку розігріти до 180 градусів.
  • 2 пласти листкового бездрожжевого тіста розкотити,
  • Один укласти на вистелений пергаментом лист, змастити кетчупом. Викласти фарш, цибулю. Зверху засипати сиром. Краї ретельно заліпити, підвернути. Наколоти пиріг вилкою.
  • Відправити у духовку на 20 хв.

Нагадаємо, раніше ми писали як приготувати домашній ягідний зефір. Простіше не буває.