Загинув військовий капелан Марк Купчененко з Дніпропетровщини. Йому було всього 27 років

Стало відомо, що трагично загинув 27-річний військовий капелан Марк Купчененко з Дніпропетровської області. Він потрапив у смертельну ДТП. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Про жахливу звістку стало відомо сьогодні, 21 липня 2023 року. Марк Купчененко був родом з Жовтих Вод. Для багатьох він залишиться в пам’яті людиною, що ставила цінності країни та Бога вище за свої.

photo_2023-07-21_20-18-11

У липні йому виповнилося 27 років. В день свого народження Марк виклав невелике, але вкрай змістовне повідомлення:

"Я дякую Богу за ще один прожитий рік. Цього року янголам-охоронцям довелось попотіти… Але моя найбільша вдячність не за життя, а за ту Мету і Боротьбу, яку мені подарував Господь. Я вірю в Перемогу над злом в середині нас, і навколо нас".

На своєму шляху хлопець зустрів багатьох людей, які надихалися його сильним характером та вірою. Серед таких була і волонтерка Наталя Шум.

"Це була людина, яка жила Україною, жила вірою в Бога. Ми познайомилися з Марком у 2022 році. Він нічого не боявся та робив все для інших. Я допомагала йому та його хлопцям чим могла, він справив на мене неабияке враження – молодий, розумний та освічений. Це неочікувана втрата, дуже болісна новина", – розповіла журналістам "Дніпровської панорами" жінка.

На превеликий жаль, життя Марка обірвалося через аварію. Капелан прямував аби поховати капітана Збройних Сил України, але потрапив у смертельну ДТП.

photo_2023-07-21_20-18-11 (2)

Редакція "Дніпровської панорами" висловилює співчуття рідним та близьким загиблого Марка Купчененко.