Під сирною скоринкою. М'ясо по-французьки з курячих стегон
Найніжніше м'ясо по-французьки під сирною скоринкою можна приготувати не тільки зі свинини або курячого філе, але і зі звичайних курячих стегон. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Курячі стегна - 6шт.
- Сіль, перець за смаком
- Помідори – 2шт.
- Сир моцарелла - 250г
Соус
- Майонез 5 ст. л.
- Часник – 3-4 зуб.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
Приготування
У стегон гострим ножем зробити надріз уздовж кістки - з того боку, де хрящ поменше. Відокремити від кістки м'ясо до більшого хряща, залишити м'ясо на ньому, вивернути, накрити пакетом і трохи відбити.
Посолити, поперчити до смаку з обох боків. Обсмажити на середньому вогні з двох сторін на олії до золотистої скоринки, не доводячи до готовності. Викласти на лист кісточками догори. Накрити кільцями помідорів. Духовку розігріти на 180-200 градусів.
У майонез пропустити через прес часник, змішати з соєвим соусом і змастити м'ясо з помідорами по 1ст.л. Сир нарізати на 6 товстих пластинок і викласти зверху. Запекти в розігрітій духовці 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати гарбузову запіканка з картоплею.