Під сирною скоринкою. М'ясо по-французьки з курячих стегон

Найніжніше м'ясо по-французьки під сирною скоринкою можна приготувати не тільки зі свинини або курячого філе, але і зі звичайних курячих стегон. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Курячі стегна - 6шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Помідори – 2шт.
  • Сир моцарелла - 250г

Соус

  • Майонез 5 ст. л.
  • Часник – 3-4 зуб.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.

Приготування

У стегон гострим ножем зробити надріз уздовж кістки - з того боку, де хрящ поменше. Відокремити від кістки м'ясо до більшого хряща, залишити м'ясо на ньому, вивернути, накрити пакетом і трохи відбити.

Посолити, поперчити до смаку з обох боків. Обсмажити на середньому вогні з двох сторін на олії до золотистої скоринки, не доводячи до готовності. Викласти на лист кісточками догори. Накрити кільцями помідорів. Духовку розігріти на 180-200 градусів.

У майонез пропустити через прес часник, змішати з соєвим соусом і змастити м'ясо з помідорами по 1ст.л. Сир нарізати на 6 товстих пластинок і викласти зверху. Запекти в розігрітій духовці 20 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати гарбузову запіканка з картоплею.