Попри війну Дніпро продовжує оновлювати медзаклади (Фото)

Дніпро продовжує оновлювати свої лікувальні заклади та створювати комфортний медичний простір, доступний для всіх людей. В одній з амбулаторій на лівому березі, що обслуговує близько 40 тисяч пацієнтів, зробили ремонт верхніх поверхів. А 2 роки тому тут перебудували вхід та хол. Будівлю, в якій розміщена амбулаторія, було зведено ще у 1974 році. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Борис Філатов

"Попри повномасштабну агресію рф ми продовжуємо розвивати медичний простір для мешканців Дніпра - для наших людей. В цій амбулаторії зробили все за найкращими європейськими стандартами. Як жартують лікарі, люди приходять і кажуть: "А що, це приватна клініка?". Ні, це не приватна клініка. Це амбулаторія міська, збудована коштом дніпрян - платників податків", - зазначив мер Дніпра Борис Філатов.

Так в амбулаторії відремонтували п’ять кабінетів лікарів, а ще технічні кімнати для молодшого персоналу, вбиральню, складське приміщення та коридори.

Лікар Дніпро

Сімейна лікарка Олена працює в амбулаторії вже 5 років. На робочому місці жінка проводить майже вісім годин на день та має близько 2 тисяч пацієнтів - від немовлят до містян елегантного віку.

"Так як ми проводимо третину життя на роботі, тому комфорт - це дуже важливо для життя взагалі", - наголошує лікарка. 

Медзаклад у Дніпрі

На сходах медзакладу встановили додаткові поручні та освітлення.

"Дуже гарна амбулаторія, зручна. Мені, як людині з інвалідністю, зручно зайти - є перила, пандус", - розповідає пацієнтка медзакладу Ірина Терентіївна. 

Філатов у лікарні

Крім того, у підвальному приміщенні замінили труби водопостачання та опалення, встановили нові радіатори і додаткове освітлення. В укритті тут є питна та технічна вода, а також усе необхідне для надання невідкладної медичної допомоги.

Питна вода

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі в спортивній школі № 6 відремонтували покрівлю.