Постійні пустельники: названі найдепресивніші знаки Зодіаку

Люди часто стикаються з поганим настроєм, але порівнювати це тимчасове явище з депресією в жодному разі не можна. Астрологи назвали трьох представників знаків Зодіаку, які найбільше піддаються депресії. Про це розповість Дніпровська панорама.

Риби

рыбы

У Риб найбільша схильність до депресії. Вони дбайливі і добрі до оточуючих, але водночас самокритичні стосовно себе. Зазвичай Риби дивляться життя крізь рожеві окуляри, але іноді навіть вони можуть приховати жахливі ситуації, через які Риби перебувають у стані повного розчарування життям.

Рак

рак

Вони чутливі, дбайливі і співчутливі, але часто здається, що на них ніхто не звертає уваги. З цієї причини вони мають високу схильність до поганого настрою і навіть депресії. Їм постійно потрібно відчувати, що їх люблять і потребують їх.

Скорпіон

скорпион

Скорпіони відчувають глибші емоції та почуття, ніж представники інших знаків зодіаку. У відносини вони вкладають усі свої почуття, тому якщо такі стосунки перервати, їм стає дуже погано. Самотність та розлука з коханими – головні причини депресії у Скорпіонів.

Читайте також: Мають "золоте" серце: названі найдобріші знаки Зодіаку