Потужна реабілітаційна база та комфортні умови. У Дніпрі розпочала роботу оновлена міська дитяча лікарня № 6

У Дніпрі після масштабної реконструкції відкрилася міська дитяча лікарня № 6, де опікуються психоневрологічними патологіями і травмами у дітей. Потужна лікувальна, діагностична та реабілітаційна бази роблять цю лікарню однією з найкращих в Україні, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

дитяча лікарня Дніпро

Для міста це — найкращий подарунок, так би мовити, під ялину. Це другий наш проєкт, який зроблено разом з державою — після відкриття «Прозорого офісу» на лівому березі. Я хотів би сказати слова подяки Президентові України. Все, що зроблено в лікарні, — коштом держави. Місто придбало обладнання, меблі та решту, — наголосив мер Дніпра Борис Філатов.

Він також подякував керівнику ДніпроОВА за підтримку перебігу реконструкції.

дитяча лікарня Дніпро

У цей нелегкий період ми намагаємося на Дніпропетровщині розвивати медичну галузь. Сьогодні це, упевнено скажу, буде одна з найсучасніших дитячих лікарень області. Дякую всьому медичному персоналу. І нехай всі будуть здорові, — сказав керівник ДніпроОВА Сергій Лисак.

Так палати, кабінети та ігрові кімнати лікарні — усе оздоблено так, аби мінімізувати стрес маленьких пацієнтів і зробити простір зручним для них та їхніх батьків.

Пані Маргарита з маленькою Златою нині розпочинають відвідування реабілітаційної терапії. Жінка каже: очікування від лікарні збіглися з реальністю:

дитяча лікарня Дніпро

Рівень відповідає рівневі фахівців. І ремонт сучасний, все дуже гармонійно. Ми ходимо на масажі, фізпроцедури, до ерготерапевта, логопеда та інших. Кажуть, відвідуватимемо і басейн.

Так, крім відбудованої водолікарні з басейном, у цьому медзакладі є й інші простори для відновлення. Вони мають сучасні тренажери та приладдя. Це зали лікувальної фізкультури, механо- та ерготерапії.

дитяча лікарня Дніпро

У нас є більше місця, ми зможемо опікуватися більшою кількістю малечі. Приймати дітей з ампутаціями, з ДЦП. Ми готові це робити, — наголошує ерготерапевтка лікарні Анна.

дитяча лікарня Дніпро

Усі приміщення та входи є безбарʼєрними. Потужність оновленого медзакладу дозволяє розміщувати до 130 пацієнтів. У відділеннях педіатрії, неврології та психіатрії з ними працюють різнопрофільні фахівці.

Також раніше ми писали На Дніпропетровщині спростували плітки про зміну комендантської години та обмеження продажу алкоголю