Правильні котлети. Визнаю тільки такий рецепт: чоловік готовий їсти їх весь тиждень, а свекруха нахвалює та нахвалює
Для господарок, які люблять готувати котлети, розповімо ось такий простий і дуже не раз перевірений рецепт. Зберігайте, записуйте чи запам'ятовуйте. Стане в нагоді і не раз. Домашні будуть у захваті, і навіть буркотлива свекруха так нахвалюватиме, що ви будете в шоці! Готуйте і переконайтеся. Смачно, швидко, ситно та недорого.
Інгредієнти для смачних котлет:
м'ясо - кг м'яса;
сухий хліб – 200 г;
молоко - 200 мл;
цибуля ріпчаста - шт.;
часник - зубчик;
сіль - ½ ч. л.;
перець чорний мелений - ⅓ ч. л.
Приготування котлет:
Нарізаємо м'ясо жирної свинини на невеликі шматочки. Аналогічно нарізаємо цибулю, ділимо надвоє зубчик часнику.
Рвемо хліб і заливаємо його молоком, даємо набрякнути. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясні шматочки, цибулю та часник. В останню чергу пропускаємо через м'ясорубку набряклий хліб. Головне його не віджимати.
Посипаємо фарш сіллю та чорним меленим перцем.
Руками змішуємо всі перемелені в м'ясорубці компоненти, ретельно відбиваємо.
Ліпимо з фаршу великі котлети. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо котлети з обох боків до золотистого кольору.
Перекладаємо котлети у форму для запікання. Зверху кладемо на котлети шматочки вершкового масла|мастила|. Накриваємо котлети фольгою та відправляємо у духовку при 160 градусах на 20 хвилин.
Подавати такі прості котлети рекомендується з картопляним пюре або салатом. Виходять м'які та ніжні котлети.
Нагадаємо, раніше ми писали
Справжній смак осені: рецепт гарбузових оладок на сніданок