Приїдьте й заберіть. Найдешевші овочі з поля пропонують фермери Дніпропетровщини

Дніпропетровські фермери у селі Хуторо-Губиниха продають овочі прямо з поля за смішну ціну. Вам лишається лише приїхати і самим зібрати їх, повідомляє Дніпровська панорама.

Наразі до продажу є помідори всіх видів - по 15 грн за кілограм, огірки - по 10 грн, солодкий перець - 20/10 (2-гий гатунок) грн. А також дині - по 35/10 грн. і кавуни - всього лиш 10 грн за штуку.

дешеві овочі

Овочі всі якісні, натуральні. У цьому вже пересвідчилися числені покупці.

кавуни

огірки

перець

диня

Праця фермера не буває  без сюрпризів. У кінці липня такий піднесла негода - випав дощ із градом і побив кавуни та дині. Їх доводилося продавати битими за символічну суму. З огляду на те, що кавунів цього року з Херсону в Україні нема, люди раді були такій пропозиції. Брали машинами, а щоб продукція не зіпсувалася швидко, господині закатували кавуни в банки.

До речі, на цьому полі ви знайдете незвичайні жовті кавуни.

кавуни

кавуни

кавуни

В Україні останніми днями впали ціни на овочі. Картопля, цибуля, морква, огірки та інша вітамінна продукція дешевшають чи не щодня. На багато які овочі цінники вже в рази нижчі, ніж торік. Фермерам треба швидко зібрати й продати свій товар. Тому вони вдаються до такого маркетингового ходу як самозбір та самовивіз.

До речі, за кордоном такий вид торгових відносин досить поширений, особливо він корисний для літей, таким чином батьки показують, як ростуть та потрапляють на стіл овочі.

Також фермерам потрібні робітники дл польових робіт. Розрахунок кожен день. Працюють з 7 до 17. Перерва з 12 до 13. Оплата 500 грн. день.

Нагадаємо, раніше ми писали: Житло по ціні чебурека. Як відпочити у Кирилівці на Азовському морі (фото)