Пройшла шлях від старшого лаборанта до доцента. У Дніпрі в ДНУ померла викладачка

У Дніпрі пішла з життя відомий педагог, викладач Світлана Хмеловська, яка все життя присвятила освіті, хімії на хімічному факультеті ДНУ. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на ФБ сторінку ДНУ.

Сумуємо…
Колектив Хімічний факультет ДНУ імені Олеся Гончара з глибоким сумом повідомляє про смерть Світлани Олександрівни Хмеловської – хіміка, справжнього педагога, мудрого наставника. Вона пішла з життя 19 липня 2024 року.
Світлана Олександрівна присвітила всю себе хімічному факультету Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара. Із 1963 року після закінчення Дніпропетровського державного університету до 2017 року пройшла шлях від старшого лаборанта до доцента. Працювала на різних кафедрах факультету і на кожній – залишала своїх вдячних учнів.
За плідну працю Світлана Олександрівна отримала звання заслуженого викладача #ДНУ, відмінника освіти України. Була нагороджена медаллю «За вірну службу ДНУ» та нагрудним знаком «Василь Сухомлинський».
Світлана Олександрівна була чудовою жінкою, турботливою матусею, виховала трьох синів, багатьох онуків та правнуків. Вона була доброю, милою та щирою.
Світла пам’ять Світлані Олександрівні Хмеловській від хімічної спільноти та всього колективу Alma mater,- написано у скорботному слові колег.

Редакція сайту Дніпровська порадниця висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі померла засновниця та перша директорка міського юридичного ліцею