Простіше простого. Смачне печиво з трьох продуктів
Смачне печиво, для приготування якого знадобиться лише три продукти, можна зробити як солодким, так й солоним. Дніпровська панорама пропонує нескладний рецепт випічки.
Інгредієнти
- Борошно 260 г
- Маргарін 200 г
- Пиво 100-150 мл
- Спеції до смаку
- Цукор
Приготування
- Борошно розтерти з маргарином у кілька прийомів, додаючи пиво і вимішуючи тісто.
- Тісто обгорнути плівкою та відправити в холодильник на півгодини.
- Розкатати тісто завтовшки півсантиметра. Розрізати на ромби, вмочити печіньки в цукор, викласти на пергамент і запекти.
- Солоний варіант: не вмочувати в цукор, а посипати великою сіллю, перцем і прованськими травами або базиліком, кунжутом, льоном, насінням.
- Випікати при 180 ° хвилин 9, стежачи, щоб не підгоріли.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашній ягідний зефір. Простіше не буває