Простіше простого. Смачне печиво з трьох продуктів

Смачне печиво, для приготування якого знадобиться лише три продукти, можна зробити як солодким, так й солоним. Дніпровська панорама пропонує нескладний рецепт випічки.

Інгредієнти

  • Борошно 260 г
  • Маргарін 200 г
  • Пиво 100-150 мл
  • Спеції до смаку
  • Цукор

Приготування

  • Борошно розтерти з маргарином у кілька прийомів, додаючи пиво і вимішуючи тісто.
  • Тісто обгорнути плівкою та відправити в холодильник на півгодини.
  • Розкатати тісто завтовшки півсантиметра. Розрізати на ромби, вмочити печіньки в цукор, викласти на пергамент і запекти.
  • Солоний варіант: не вмочувати в цукор, а посипати великою сіллю, перцем і прованськими травами або базиліком, кунжутом, льоном, насінням.
  • Випікати при 180 ° хвилин 9, стежачи, щоб не підгоріли.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашній ягідний зефір. Простіше не буває