Василь віддав своє життя, щоб ми жили. Під Бахмутом загинув солдат стрілецького взводу з Дніпропетровщини

Дніпропетровщина втратила вірного захисника Василя Ушканенка, який віддав життя за рідну землю, передає Дніпровська панорама.

Стало відомо про загибель ще одного захисника з Кривого Рогу. 25 червня життя за Україну віддав Василь Ушканенко. Сумну звістку повідомили на АМКР, де працював воїн у мирний час.
 
Василь Ушканенко, солдат стрілецького взводу, поліг від поранень поблизу населеного пункту Роздолівка Бахмутського району Донецької області.
 
На підприємстві він був вальцювальником стану гарячої прокатки сортопрокатного цеху 1.
 
Старший майстер дрібносортного стану 250-3 Анатолій Кусик родповідає про колегу:

Василь без проблем ладнав з людьми, ніколи не конфліктував. Після першого дрібносортного його перевели на стан ДС 250-3. Не будучи закріпленим за жодною групою прокатних клітей, Василь сумлінно працював там, де була необхідність підмінити колег, підсилити колектив для виконання надскладних завдань.

Він завжди добре справлявся з виробничими завданнями, від роботи не ховався, був універсальним спеціалістом. Ми всі сумуємо з приводу загибелі нашого захисника. Це непоправна втрата для цеху, - розповів Анатолій Кусик.
 
Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна слава Герою!

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

У нього залишилися дружина, чотири доньки та брат. Дніпропетровщина провела в останню путь бійця, який воював з 2014 року