"Скромна" розкіш: у Дніпрі продається будинок за майже 1,5 млн доларів

Ціни на нерухомість у Дніпрі іноді викликають щире здивування. Оголошення про продаж будинку в районі проспекту Гагаріна Дніпровська панорама помітила на сайті olx.

Запитань немає, будинок та територія навколо – справді розкішні, проте сума, яку за нього просять, просто б'є всі рекорди – 1 млн.400 тис доларів! Мимоволі виникає питання, чи готовий хоч хтось викласти такі гроші за будинок не на узбережжі, та ще й у воєнний час?

домДнепр4

До речі, якщо ви думаєте, що розкіш виражається в розмаїтті ліпнини, золота та іншому, як, наприклад, "пшонка-стайл", то помиляєтеся.

домДнепр

Будинок виконаний у стилі ганьби-тік, колірне рішення всіх приміщень більш ніж стримане - поєднання сірого, коричневого, бежевого та хрому, не вистачає яскравих кольорових відтінків. Дещо оживляють мінімалістичний інтер'єр незвичайні дизайнерські світильники над обідньою зоною.

домДнепр2

Загальна площа будинку – 471 кв. м, а ділянки з ландшафтним дизайном – 11 соток. Також на території є відкритий басейн із підігрівом та зона барбекю.

домДнепр3

В принципі тут є все необхідне для комфортного життя: 2 котли, система фільтрації води, сигналізація, сучасна побутова техніка і навіть сонячні панелі на даху. Однак незрозуміло, як утримувати всю цю красу, особливо у опалювальний сезон. Та й навряд чи енергії сонячних панелей вистачить на підтримку життєдіяльності будинку, наприклад, якщо знову розпочнуться відключення електрики.

Навряд чи вся ця краса швидко продасться, швидше за все, "потенційні покупці" ходитимуть на перегляди, як на екскурсію.

Також раніше ми писали Термінове відключення. Хто у Дніпрі залишився без водопостачання через аварійні роботи