Протягом року вважався зниклим безвісти. На Дніпропетровщині попрощаються з бійцем Нацгвардії, який загинув під Маріуполем

У Нікопольскому районі Дніпропетровської області попрощаються з бійцем Національної гвардії Яцканичем Ростиславом, який більше року вважався зниклим безвісти. 22-річний нацгвардієць загинув ще у квітні минулого року в районі Маріуполя Донецької області. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку у Facebook Томаківської ОТГ.

Яцканич Ростислав народився 13 вересня 2000 року та проживав у селі Китайгородка Томаківської громади. У квітні 2021 року Ростислав був призваний на військову службу за контрактом та воював з російськими загарбниками з першого дня війни. На фронті він мав посаду навідника першої обслуги гармати першого гаубичного самохідно-артилерійського взводу першої гаубичної самохідно-артилерійської батареї гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону військової частини Національної гвардії України.

Нацгвардієць загинув 19 квітня 2022 року в районі міста Маріуполь Донецької області від рук російських окупантів. Протягом року він вважався зниклим безвісти. Станом на сьогодні, шляхом здійснення ДНК-експертизи, Ростислав був упізнаний серед загиблих.

Про час, дату та місце шикування живого коридора в пам'ять загиблого захисника України буде повідомлено згодом.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в районі Часового Яру загинув гранатометник з Дніпропетровщини.