Путівник від adidas допоможе вам вибрати найкращі футбольні бутси

Щоб придбати ідеальні футбольні бутси, необхідно розуміти, що це питання не тільки стилю та естетики, а й ключовий вплив на продуктивність на полі. Давайте ж розглянемо асортимент бренду на сайті, познайомимося з його історією, виберемо для вас ідеальну пару.

Легендарність фірми

Історія adidas почалася в маленькому німецькому містечку на початку 20-го століття. Двоє братів, Адольф та Рудольф Дасслери, завжди мріяли про те, щоб винаходити високотехнологічні вироби, які відповідали б усім потребам спортсменів. Так і почався сімейний бізнес, який переріс у всесвітньо відому імперію. 

Популярність компанії принесли славнозвісні розробки, як-от перші у світі спеціальні кросівки для футболу з шипами на підошві, котрі мали унікальне зчеплення та підтримували стопи під час гри. Саме цей винахід став відправною точкою, після якої товари лейбла отримали визнання мільйонів. 

Сьогодні ми знаємо адідас, як найкращого виробника спорттоварів для жінок, чоловіків та дітей. Тут ви можете купити продукцію для повсякденного життя, активного відпочинку, тренувань у залі, а також професійну екіпіровку для футболу, баскетболу, плавання, хайкінгу, скейтбордингу, фітнесу тощо.

кросовки1

Як правильно вибрати правильну пару взуття?

Дізнаймося кілька важливих критеріїв, які допоможуть вам у виборі:

  • Перший крок – врахувати тип поля, на якому граєте. Для штучного покриття радимо віддавати перевагу моделям із шипованою підошвою. Якщо ви тренуєтеся на натуральній траві, то купуйте вироби із металевими або ж нейлоновими шипами.
  • Позиція гравця також відіграє вагому роль у виборі екіпіровки. Нападники повинні вибирати бутси, розраховані на маневреність, а захисникам рекомендується взуття з підвищеним рівнем підтримки та захисту.
  • Якщо ж говорити про матеріали, то варіації асортименту виготовляються із різноманітної високоякісної сировини, таких як шкіра, синтетичні тканини, трикотаж та багато іншого. Шкіряні кросівки нададуть поліпшене прилягання, але вимагатимуть більшого догляду, а синтетичні є легшими та швидко висихають.
  • Дуже важливим фактором вважається рівень підтримки та амортизації. Саме вони допомагають пом'якшувати удари при зіткненні з поверхнею, знижують ризик травм та навантаження на суглоби.

 Купіть бутси просто зараз на офіційному сайті адідас. Обов'язково підпишіться на новинну розсилку та отримайте знижку на замовлення. Вдалих покупок!