Рецепт дала сусідка. Швидкі пиріжки із зеленою цибулею та яйцем

Пиріжки з зеленою цибулею та яйцем - це смачна та ситна страва, яку можна приготувати вдома. Рецептом швидких пиріжків, який може бути корисним, ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти:

  • Дріжджи для тіста (можна взяти готові або приготувати самостійно)
  • 2-3 яйця
  • 1 велика зелена цибуля
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • Сіль і перець за смаком
  • Зелень (петрушка, кріп) для прикраси

Інструкція:

Підготовка інгредієнтів:

  • Ретельно помийте і наріжте зелену цибулю.
  • Взбийте яйця в окремій мисці.

Приготування начинки:

  • Розігрійте рослинну олію в сковороді на середньому вогні.
  • Додайте нарізану зелену цибулю до розігрітої олії та обсмажте її протягом 2-3 хвилин до м'якості та аромату.
  • Додайте взбиті яйця до цибулі, приправте сіллю та перцем за смаком. Перемішайте і готуйте, поки яйця не стануть готовими.

Збірка пиріжків:

  • Розгорніть тісто та виріжте з нього круги за допомогою чашки або форми для вирізання.
  • Покладіть на кожен круг ложку начинки з цибулею та яйцем.
  • Згорніть тісто, утворюючи пиріжки, і добре прищіпіть краї.

Приготування пиріжків:

  • Розігрійте духовку до 180°C.
  • Покладіть пиріжки на противень, покритий папером для випічки.
  • Випікайте пиріжки протягом 15-20 хвилин або до золотисто-коричневої скоринки.

Подавайте пиріжки з зеленою цибулею та яйцем гарячими, прикрашені свіжою зеленню.

Ці пиріжки стануть чудовим сніданком, перекусом або закускою на будь-який випадок.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати запечені яблука з медом та корицею.