Рецепт дала сусідка. Швидкі пиріжки із зеленою цибулею та яйцем
Пиріжки з зеленою цибулею та яйцем - це смачна та ситна страва, яку можна приготувати вдома. Рецептом швидких пиріжків, який може бути корисним, ділиться "Дніпровська панорама".
Інгредієнти:
- Дріжджи для тіста (можна взяти готові або приготувати самостійно)
- 2-3 яйця
- 1 велика зелена цибуля
- 2 ст. ложки рослинної олії
- Сіль і перець за смаком
- Зелень (петрушка, кріп) для прикраси
Інструкція:
Підготовка інгредієнтів:
- Ретельно помийте і наріжте зелену цибулю.
- Взбийте яйця в окремій мисці.
Приготування начинки:
- Розігрійте рослинну олію в сковороді на середньому вогні.
- Додайте нарізану зелену цибулю до розігрітої олії та обсмажте її протягом 2-3 хвилин до м'якості та аромату.
- Додайте взбиті яйця до цибулі, приправте сіллю та перцем за смаком. Перемішайте і готуйте, поки яйця не стануть готовими.
Збірка пиріжків:
- Розгорніть тісто та виріжте з нього круги за допомогою чашки або форми для вирізання.
- Покладіть на кожен круг ложку начинки з цибулею та яйцем.
- Згорніть тісто, утворюючи пиріжки, і добре прищіпіть краї.
Приготування пиріжків:
- Розігрійте духовку до 180°C.
- Покладіть пиріжки на противень, покритий папером для випічки.
- Випікайте пиріжки протягом 15-20 хвилин або до золотисто-коричневої скоринки.
Подавайте пиріжки з зеленою цибулею та яйцем гарячими, прикрашені свіжою зеленню.
Ці пиріжки стануть чудовим сніданком, перекусом або закускою на будь-який випадок.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати запечені яблука з медом та корицею.