Ретроградний Меркурій 2024: як пережити "місяць хаосу" без втрат

Квітень 2024 року: астрологи обіцяють нам довгий та насичений період ретроградного Меркурія. Майже місяць, з 1 по 25 число, планета впливатиме на комунікації, подорожі, ділові відносини, а також нашу внутрішню енергію, повідомляє Дніпровська порадниця.

Небезпечний період чи шанс для змін

2024 року Меркурій буде ретроградним тричі, і перший період розпочнеться вже 1 квітня. Астрологи попереджають про можливі складнощі у сфері комунікацій, поїздок, ділових контактів. Однак цей період можна використовувати для завершення старих справ, переосмислення життя та позбавлення від непотрібного.

У квітні ретроградний Меркурій перебуватиме у знаку Овна, що може призвести до сплеску агресії та войовничості. Будьте обережні, приймаючи рішення і намагайтеся уникати конфліктів.

Що можна і не можна робити

Можна: розбирати шафи, позбавлятися непотрібних речей, вирішувати проблеми у відносинах, переглядати ставлення до роботи, прощатися з людьми, які забирають енергію.
Не можна: переїжджати, подорожувати, купувати гаджети, розпочинати нові відносини, звільнятися з роботи.

Як пережити ретроградний Меркурій

  • Будьте уважні та обережні.
  • Перевірте ще раз інформацію.
  • Відкладіть важливі рішення.
  • Займайтеся самоаналізом.
  • Позбудьтеся непотрібного.
  • Використовуйте час для завершення старих справ.

Ретроградний Меркурій – це не час для нових починань, але це чудовий шанс для завершення старих справ, переосмислення життя та позбавлення від непотрібного.

Також раніше ми писали Різні дати, одне свято: Великдень 2024 в Україні та світі