Робота вокзалу станції Дніпро призупинена та затримуються потяги

Ракетний удар у Дніпрі та області був спрямований по об'єктах "Укрзалізниці". Робота вокзалу станції Дніпро призупинена. Поїзди далекого сполучення та приміські наразі не курсують до станції Дніпро: тимчасово кінцевими зупинками є Нижньодніпровськ та Горяїнове. Про це повідомляє  Дніпровська порадниця   з посиланням на Укрзалізницю.

"Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога. На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється.

Робота вокзалу станції Дніпро призупинена. Поїзди далекого сполучення та приміські наразі не курсують до станції Дніпро: тимчасово кінцевими зупинками є Нижньодніпровськ та Горяїнове.

Які потяги до Дніпра затримуються

Затримуються на прибуття до Дніпра наступні поїзди, висадка для них проходитиме на станції Горяїнове:
№38 Київ – Запоріжжя,  
№80 Львів – Дніпро, 
№120 Київ – Запоріжжя.

Після висадки пасажирів на станції Горяїнове поїзди, що курсують до Запоріжжя, прямуватимуть туди в обʼїзд. Просимо стежити за оперативними оновленнями тут, а за затримками – на https://uz-vezemo.uz.gov.ua/"

вр

Зміни у роботі транспорту. Запустили додатковий автобусний маршрут

У зв’язку зі змінами у русі приміських поїздів, тимчасово курсуватиме додатковий автобусний маршрут для пасажирів залізничного сполучення. Про це розповіли в департаменті транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міськради.

Інтервал руху відповідатиме прибуттю приміських пасажирських поїздів.

Також відновлено рух тролейбусів №3 та №15 через Амурський міст.

Тролейбусний маршрут №5 подовжено до станції метро «Металургів» задля підвозу пасажирів транспорту приміського сполучення.