Секрет ідеального літнього десерту: як приготувати полуничну шарлотку, що здивує всіх

Ця полунична шарлотка – це справжній вибух ніжності та літнього смаку, який готується напрочуд просто. Лише кілька інгредієнтів, трішки магії – і ось вже на вашому столі ароматна, соковита випічка, що збере всю родину за одним столом, повідомляє Дніпровська порадниця.

Складові

Яйця - 2 шт (великі);
Цукор - 200 г;
Йогурт або сметана - 200 г;
Олія або розтоплене вершкове масло - 100 г;
Борошно - 250 г
Ваніль
Розпушувач - 2 ч л;
Сіль
Полуниця - 350 г

Приготування

Збиваємо яйця з цукром до біла. Додаємо йогурт та олію. Перемішаємо. Додаємо всі сухі (борошно, ваніль, розпушувач та сіль). Перемішаємо. Тільки не перестарайтесь. Однорідне і все. Викладаємо в форму з пергаментом та змащеними краями. Викладаємо частину тіста, потім ягоди, тісто і ягоди. Трішки їх занурюємо руками. Випікаємо при 180 приблизно 50 хвилин. Дайте охолонути хвилин 20 і вже тоді діставайте з форми.

Також раніше ми писали Пікантна капуста по-грузинськи: рецепт, який здивує смаком