Секрет корейських кулінарів: як приготувати салат «Камді-Ча» за 15 хвилин

«Камді-Ча» — це справжня зірка корейської кухні, що поєднує в собі апетитну картоплю, ароматні спеції та соковиті овочі. Ця закуска готується блискавично, а її насичений смак перенесе вас на вулиці Сеула, повідомляє Дніпровська порадниця. Приготуйтеся дивувати гостей і рідних — цей рецепт змусить полюбити картоплю по-новому.

Інгредієнти

картопля — 1 кг.
цибуля — 1 кг.
болгарський перець — 1 шт.
рослинна олія — 100 мл.
часник — 4 зубчики.
червоний гострий перець — 1 ч. л.
солодка паприка — 1 ч. л.
чорний перець — 1/2 ч. л.
коріандр — 1/2 ч. л.
сіль — 1/2 ст. л.
зелень (за смаком).

Приготування

  1. Картоплю почистити, промити в холодній воді, щоб змити зайвий крохмаль. Бланшувати у киплячій воді 2,5–3 хвилини й одразу охолодити в холодній воді.
  2. Обсмажити цибулю, додати паприку та червоний перець. Болгарський перець нарізати соломкою. З’єднати картоплю з овочами, часником, зеленню, спеціями та засмажкою. Добре перемішати — салат готовий!

Також раніше ми писали Король осінньої консервації: як приготувати вогняний соус «Паприкаш»