Король осінньої консервації: як приготувати вогняний соус «Паприкаш»
Настав час консервації, і ринки просто завалені яскравими, соковитими овочами, які зараз коштують небагато. Не проґавте цю можливість! Сьогодні ми готуємо пікантний та універсальний гострий соус «Паприкаш», який стане ідеальною приправою до будь-якої страви, а головне – дозволить зберегти смак літа аж до самої весни, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
болгарський перець - 2 кг.
перець Чилі - 200 г.
сіль - 1 ст. л.
цукор - 150 г.
олія - 130 мл.
часник - 1 головка.
томатна паста - 300 г.
оцет - 130 мл.
Приготування
- Перець болгарський і Чилі помити, очистити, змолоти на млинку, або в чаші блендера. Додати сіль, цукор, олію і варити 1 годину.
- Тоді додати часник та томатну пасту і варити 20 хвилин. В кінці додаємо оцет - 5 хв проварити і розлити в стерилізовані банки. Вихід 4 банки по 0,5 л
Також раніше ми писали Простий рецепт аджики з помідорів та яблук